Fietsen door de ruige natuur

Andaluz E-Bikes

Over ons

Wij zijn Jan en Ursula uit Nederland, 54 en 52 jaar oud en zijn in oktober 2023 geëmigreerd naar Periana, Andalusië, Zuid-Spanje. We hebben 2 zoons en 1 dochter die op dit moment wonen in Nederland. Onze beide zoons zijn ook fervente wielerfans.

Liefde voor fietsen
Ik, Jan, ben een echte fietsliefhebber zowel op de mountainbike als op de racefiets. Ik fiets al sinds mijn 16e. Mijn vader moest mij een beetje sponsoren voor mijn eerste racefiets. Om te laten zien dat het menens was fietste ik in een geleende koersbroek van mijn broer, op een gewone stadsfiets over de Sallandse Heuvelrug. Ik ben daarna nooit meer gestopt met fietsen.

Wij zijn al vaak op vakantie in Andalusië geweest. Steevast missen we het gemakkelijk over een mountainbike kunnen beschikken om een stuk door de ruige natuur te fietsen. Dat gat gaan wij nu invullen.

Ik, Ursula hou van de zon en het Spaanse leven. Dat was de reden om te emigreren naar Zuid-Spanje. Ik hou van organiseren en regelen van activiteiten. Samen met Jan ontzorg ik jullie om heerlijk te kunnen genieten op een fiets van Andaluz E-Bikes!

 

“Verken de adembenemende en bergachtige natuur van Andalusië tijdens uitdagende mountainbiketochten met onze e-bikes. Moeiteloos steile paden beklimmen, omringd door prachtige landschappen. Ontdek de magie van Axarquia met Andaluz E-bikes!.”