Prijzen en reserveren

van de E-mountainbike

Prijzen en reserveren

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over de prijzen en het reserveren van je E-mountainbike. Bovendien kun je hier eenvoudig het avontuur kiezen dat bij jou past!

Ten eerste kun je ervoor kiezen om individueel een fiets bij ons te boeken. Daarnaast bieden we ook arrangementen inclusief gids aan, voor een nog rijkere en completere ervaring. Ons arrangement is namelijk zeer flexibel en kan worden aangepast aan jouw voorkeuren en vaardigheidsniveau. Verder kun je het arrangement boeken inclusief lunch, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je avontuur.

Daarbij zullen we, samen met Jan, onze ervaren gids, de moeilijkheidsgraad van de route bespreken. Jan kent de regio als geen ander en zorgt er daarom voor dat je een route volgt die perfect aansluit bij jouw niveau. Of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of net begint met deze sport, wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een avontuur dat precies bij jou past.

Daarom nodigen we je uit om je te laten betoveren door de prachtige landschappen van Axarquia. Maak herinneringen die je nooit zult vergeten. Kortom, boek vandaag nog je E-mountainbike en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met Andaluz E-Bikes!

Prijzen en reserveren

 

Zelf op pad

Prijs: € 35,00 per fiets
Duur: 09.00 – 18.00 uur

Inclusief: helm en bidon water

 

 

Arrangement met gids

Prijzen:

1 persoon:               € 75,00 p.p.

2 personen:             € 65,00 p.p.

3 - 4 personen:       € 60,00 p.p.

5 – 8 personen:       € 55,00 p.p.

Prijs is inclusief fiets

Belangrijk

Reserveringen binnen 24 uur op aanvraag

Bij het reserveren van meerdere dagen kunnen we een speciale prijs maken.